Manager pentru sistemul de management al siguranței alimentului HACCP/ISO 22000:2018/ FSSC 22000

Grup Țintă

Manageri executivi

Reprezentanți ai managementului pentru siguranța alimentelor

Specialiști din departamentul calitate/siguranța alimentelor din cadrul organizațiilor care formează lanțul alimentar

Conducători de echipa pentru siguranța alimentelor, membri echipa pentru siguranța alimentului

Șefi de compartimente

Toate persoanele implicate în implementarea și/sau funcționarea unui sistem de management al siguranței alimentului.

Tematică

Prezentarea cerințelor referențialului HACCP, ISO 22000, FSSC 22000

Prezentarea principiilor HACCP, ISO 22000, FSSC 22000

Stabilirea obiectivelor și planificarea sistemului de management al siguranței alimentelor

Prezentarea etapelor de lucru în vederea documentării, implementarii și menținerii unui sistem de management al siguranței alimentelor

Pe tot parcursul cursului, performanța fiecărui cursant este evaluată în funcție de sarcini, discuții, prezentări, contribuții personale, gestionarea optimă a timpului și punctualitate.

Promovarea acestei evaluări continue va permite cursantului să susțină examenul scris prevăzut la finalul cursurilor.

Durată

3 zile

Certificate

Certificat de absolvire TÜVKarpat

Opțional - Certificat TÜV Thüringen e.V. Germania (50 euro + TVA)

Investiție

250 euro

Înscriere

Înscrierile se pot transmite direct pe training@tuvkarpat.ro

Reducere*

Organizațiile certificate TUV Thuringen e.V. Germania - 20% discount

Pentru trei sau mai multe persoane din aceeași organizație – 15% discount

Pentru două persoane din aceeași organizație sau pentru o participare anterioară la un curs TÜVKarpat - 10% discount

Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanți se va face o ofertă personalizată.

Recomandări cursuri

No event found!