Regulament participare la tombolă

 

  1. Organizarea Tombolei

   1.1.Tombola este organizată de către TÜV Thüringen Karpat. La aceasta tombolă se încadrează toți participanții care s-au înscris la tombolă accesând și completând formularul de evaluare a webinarului.

  2. Modul de desfășurare a tombolei:

   2.1 Pentru a participa, este necesară înscrierea la tombolă prin accesarea și completarea formularului de evaluare webinar, furnizarea adresei de e-mail de contact, telefon contact. Fiecare răspuns înregistrat va avea alocat un număr. Numărul caștigător va fi extras prin intermediul site-ului random.org.

   2.2. Premiul:

   Participare gratuită la cursul menționat în webinar.

   2.3 Numele câștigătorului va fi făcut public prin afișare pe siteul www.tuvkarpat.ro.

  1. Condițiile participării la tombolă

   3.1. La tombolă se pot înscrie doar participanții care completează chestionarul de evaluare a webinarului transmis la finalul derulării acestuia și totodată își dau acordul de participare la tombolă prin furnizarea datelor de identificare necesare.

   La această Tombolă poate participa orice persoană fizică, participant la webinar care a implinit vârsta de 18 ani și care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament.

   3.2. TÜV Thüringen Karpat în calitate de organizator, deține toate drepturile de editare, publicare și utilizare a informațiilor participanților la această campanie și a căștigătorilor ei. Organizatorul va face publice informațiile privind numele căștigătorilor și orice alte date pe care le consideră necesare. Participanții la această acțiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

  1. Tragerea la sorți și desemnarea căștigătorilor

   4.1 La sfârșitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanți ai TÜV Thüringen Karpat va efectua tragerea la sorți, pentru desemnarea câștigătorului, prin intermediul site-ului www.random.org.

   4.2 Numele câștigătorului va fi afișat pe site-ul www.tuvkarpat.ro.

  2. Diverse

   5.1. Acest Regulament este disponibil în mod gratuit oricărui participant înscris la tombolele organizate la acțiunile TÜV Thüringen Karpat, pe site-ul www.tuvkarpat.ro

   5.2. Participarea la această tombolă implică acceptarea prezentului Regulament.

   5.3. Numărul câștigătorilor se va comunica în cadrul webinarului.