Despre noi

Istorie TÜV Thüringen

Radacinile TÜV Thüringen se afla in ‘Asociatia de Supraveghere a Cazanelor cu Abur’ din Gotha, infiintata acum mai bine de 100 de ani la Gotha. In deceniile care au urmat a fost acumulata o imensa comoara de experienta si prin solutii inovative si dezvoltarea serviciilor prestate a fost elaborata o oferta moderna de servicii.

In anii ‘50 ai secolului trecut activitatile au fost continuate in calitate de Oficiu de stat pentru supraveghere tehnica. Reunificarea Germaniei a oferit in 1990 sansa unui nou inceput. In aprilie 1990 a fost reinfiintat la Erfurt de catre reprezentanti ai economiei TÜV Thüringen e.V., care s-a dezvoltat repede intr-o Asociatie de Supraveghere Tehnica recunoscuta legal de catre statul liber Thüringen. Pas cu pas, in paralel cu dezvoltarea tehnica, au fost extinse domeniile de activitate. Tot mai multa importanta a castigat de asemenea activitatea de formare si perfectionare in toate domeniile relevante pentru siguranta tehnica si calitate. Academia TÜV ofera din 1991 seminarii si cursuri orientate spre grupuri tinta din domeniile: industrie, meserii si prestatori de servicii.

Din 1993 TÜV CERT, Organismul de certificare a sistemelor de management al TÜV Thüringen, elibereaza certificate si sprijina astfel organizatiile nationale si internationale la implementarea si dezvoltarea sistemelor de management.

Ca urmare a largirii competentelor, pentru activitatea TÜV Thüringen a devenit necesara depasirea granitelor landurilor si structurarea activitatilor sale tot mai mult international. Astfel au luat fiinta noi organizatii, mai ales in Europa de est si de sud-est. Ca urmare a preconizatei liberalizari a pietei TÜV Thüringen, s-a dezvoltat continuu si s-a afirmat cu noi domenii de afaceri si numeroase servicii orientate spre piata. Optimizarea portofoliului de afaceri a fost sustinuta in anii precedenti tintit prin investitii, achizitii, extinderea sediului social si joint-ventures.

TÜV Thüringen se straduieste si pe viitor sa ofere clientilor si membrilor servicii orientate spre viitor, cu scopul de a se adapta continuu la cerintele pietei. Prin angajament supraregional si international vor trebui castigate in continuare noi piete, pentru ca dvs. sa fiti si pe viitor cu siguranta pe maini bune.

Istorie TÜVKarpat

Partener al TÜV Thüringen e.V. Germania si al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, TÜVKarpat ofera servicii de certificare si instruire in domeniile sistemelor de management de calitate (ISO 9001), mediu (ISO 14001), sanatate si securitate ocupationala (OHSAS 180001), siguranta alimentara (HACCP, ISO 22000), securitatea informatiilor (ISO 20000 si 27001), managementul energiei (ISO 50001), biomasa conform ISCC (International Sustainability and Carbon Certification), sistemelor de management hotelier dar si al serviciilor de traducere, de educatie non-formala si formare profesionala conform ISO 29990 si de produs conform CE, GS.

De asemenea, se abordeaza si domeniul industrial prin calificare sudori conform EN ISO 9606-1, EN 1418 sau ISO 14732, EN ISO 14555, ISO 14555 dar si certificari conform EN ISO 3834-2, EN ISO 3834-3, EN ISO 3834-4, SR EN 1090.

Certificatele sunt eliberate direct de TÜV Thüringen, organism acreditat de catre Consiliul German de Acreditare DAR/TGA si sunt recunoscute in intreaga lume.

Cursurile organizate de TÜVKarpat reprezinta o demonstratie de profesionalism si rigoare in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a informatiilor. Cursurile de instruire au ca finalitate un certificat recunoscut international si eliberat de TÜV Thüringen e.V. Germania. Cursurile de auditori si manageri mediu si calitate sunt acreditate ANC si sunt recunoscute de Ministerul Muncii. Conditiile de desfasurare a cursurilor sunt deosebite: mijloace de predare moderne, sali dotate corespunzator, coffee-break-uri, masa de pranz.

TÜVKarpat isi bazeaza activitatea pe o echipa performanta de colaboratori, auditori si experti – specialisti acreditati de TUV Thüringen.

[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Aboneaza-te la newsletter!

Te asiguram ca nu trimitem mesaje spam!
Te tinem la curent doar cu informatii care te intereseaza!