fbpx

Prezentare cerințe FSSC 22000, versiunea 6

Grup Țintă

Persoanele care sunt implicate în siguranța alimentelor din lanțului alimentar pentru zona de producție

Produse de origine animală

Produse de origine vegetală perisabile

Produse cu termen lung de valabilitate în piață

Alte ingrediente alimentare (aditivi, vitamine, bioculturi)

Tematică

Însușirea cerinţelor standardelor ISO 22000:2018 și ISO/TS 22002-1:2009 și/sau ISO /TS 22002-6:2016

Principii de bază, terminologie si tehnici de abordare privind managementul siguranței alimentelor

Eficacitatea unui sistem de management al siguranţei alimentelor

Evaluarea şi managementul pericolelor pentru siguranţa alimentelor

Reducerea costurilor si timpului pentru monitorizarea lantului de aprovizionare

Legislația în vigoare

Pe tot parcursul cursului, performanța fiecărui cursant este evaluată în funcție de sarcini, discuții, prezentări, contribuții personale, gestionarea optimă a timpului și punctualitate.

Promovarea acestei evaluări continue va permite cursantului să susțină examenul scris prevăzut la finalul cursurilor.

Durată

2 zile

Certificate

Certificat de absolvire TÜV Thüringen Karpat

Opțional - Certificat TÜV Thüringen e.V. Germania (50 euro + TVA)

Investiție

220 euro
*prețul afișat nu conține TVA

Înscriere

Înscrierile se pot transmite direct pe training@tuvkarpat.ro

Reducere*

Organizațiile certificate TÜV Thüringen e.V. Germania - 20% discount

Pentru trei sau mai multe persoane din aceeași organizație – 15% discount

Pentru două persoane din aceeași organizație sau pentru o participare anterioară la un curs TÜV Thüringen Karpat - 10% discount

Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanți se va face o ofertă personalizată.

martie 2024
No event found!

Recomandări cursuri