fbpx

Noul model pentru marcaj CE și Declarație de Performanță

Stimate producător,

Ne bucurăm să vă informăm că am introdus un nou model de marcaj CE și Declarație de Performanță pentru produsele fabricate de dumneavoastră. Acesta este un pas important în asigurarea conformității cu cerințele legale și de siguranță.

Iată câteva puncte esențiale pe care dorim să le subliniem:

1. Noul draft de marcaj CE: Am actualizat marcajul CE pentru a reflecta în mod corespunzător respectarea standardelor și directivelor relevante. Acest marcaj confirmă faptul că produsele fabricate sau comercializate de dumneavoastră îndeplinesc cerințele esențiale de siguranță, sănătate și mediu.

2. Declarația de Performanță: Am combinat marcajul CE cu o nouă Declarație de Performanță care evidențiază caracteristicile și performanțele produselor conform standardelor și specificațiilor relevante. Acesta este un document important pentru furnizarea informațiilor necesare și pentru a asigura transparența în privința produselor fabricate sau comercializate de dumneavoastră.

3. Cerințele: Sunt îndeplinite cerințele din Art. 8 și Art. 9 din Ordinul 305/2011 (EU), Regulamentul Delegat 574/2014 și EN 1090-1+A2:2012.

Pentru a accesa Noul model de marcaj CE și Declarație de Performanță, vă invităm să descarcați aici.