fbpx

Certificare producători în conformitate cu codul ASME

Codul ASME (American Society of Mechanical Engineers Code) este utilizat nu numai în SUA și Canada, ci și în alte 90 de țări din întreaga lume. Componentele certificate și fabricate în conformitate cu codul ASME deschid oportunități de vânzări la nivel mondial pentru producători și instalatori. Codul ASME reglementează cerințele pentru certificarea producătorului, asigurarea calității, proiectare, selectarea materialelor, producție, testarea,testarea, acceptarea și certificarea cazanelor cu abur și încălzire, a conductelor, a recipientelor sub presiune și a componentelor nucleare.
Organismul de inspecție aprobat de ASME (aia)
Asociația înregistrată TÜV Thüringen este aprobată de Consiliul național și ASME ca Agenție de inspecție autorizată (AIA). Experții TÜV Thüringen e.V. au experiența și competența de a evalua toate întrebările privind proiectarea și fabricarea echipamentelor de imprimare în conformitate cu specificațiile codului american.
Producătorii de echipamente puternic orientați spre export sunt sprijiniți în mod durabil în întreaga lume în rezolvarea problemelor lor prin:

 • Inspecție
 • Materiale / tehnologie de sudare
 • Revizuirea designului Inspecție

Inspecție
Gama de servicii TÜV Thüringen e.V. include inspectarea componentelor de abur și presiune ștampilate ASME, precum și a componentelor neimprimate care sunt conforme cu ASME.

Pentru a obține aprobarea producătorului ASME, oferim:

 • Calificarea personalului de sudură și testare
 • Calificarea procedurilor de sudare și testare
 • Selectarea unei componente demonstrative, inclusiv selectarea materialului
 • Calcul și documentare
 • Asistență în pregătirea instrucțiunilor de lucru și a manualului de asigurare a calității ASME

În calitate de companie de inspecție autorizată ASME, TÜV Thüringen e.V., este prezentă la auditul ASME și este disponibilă pentru acceptarea componentelor fabricate după finalizarea cu succes a procedurii de aprobare.
Materiale / tehnologie de sudare
O problemă comună în afaceri străine este selectarea materialelor care respectă deja reglementările naționale și care trebuie să îndeplinească, de asemenea, cerințele internaționale, cum ar fi ASME. TÜV Thüringen e.V., răspunde la întrebări în conformitate cu specificațiile din secțiunea II a Codului ASME Desigur, acest sfat poate fi dat și în legătură cu declarațiile altor reglementări privind prelucrarea și sudabilitatea. Pe baza experienței sale, TÜV Thüringen e.V., poate oferi sprijin competent în dezvoltarea instrucțiunilor de sudare (WPS) sau a calificărilor de proces (PQR) prin pentru a finaliza suportul de sudare.
Revizuirea designului
Gama de servicii oferite de TÜV Thüringen e.V. include teste preliminare, teste de proiectare și calcule ale rezervoarelor în conformitate cu reglementările naționale și internaționale (AD, TRD, ASME, BS5500, Stoomwezen, CODAP, prEN13445-3, etc.). În plus, experții TÜV Thüringen e.V., sunt capabili să înregistreze și să evalueze construcții speciale care se abat de la reglementările relevante cu metode de soluție numerică (FEM,BEM). Acest lucru se bazează pe experiența noastră în proiectarea, construcția și fabricarea dispozitivelor de transport sub presiune utilizate în întreaga lume și o gamă largă de software-uri moderne de calcul. Problemele în domeniul rezistenței la explozie și reducerea la minimum a efectelor de crestătură (inclusiv asupra sudurilor) completează oferta. În cazuri speciale, în cazul în care este logic să se ia în considerare costurile, se poate crea propriul software de calcul.
Codul cazanului Kompetenzen IM și al vasului sub presiune (secțiuni PV)

 • Secțiunea I (construcția cazanelor electrice)
 • Secțiunea III (construcția componentelor instalațiilor nucleare), diviziunea 1, 3
 • Secțiunea IV (construcția cazanelor de încălzire)
 • Secțiunea VIII (construcția de vase sub presiune),diviziunea 1, 2, 3,
 • Secțiunea X (vase de presiune din plastic ranforsate cu fibre)
 • Secțiunea XII (Construcții și servicii continue de tancuri de transport)

Seminarii cod ASME
În domeniul ASME, TÜV Akademie cooperează cu furnizorul de servicii specializate de renume internațional CIS GmbH servicii de inspecție de consultanță de la Essen.