fbpx
220902-TTRauhTronAir-ERF_09-korr_lreditata

Decolare în siguranță: TÜV Thüringen sprijină RAUH Hydraulics și HANGAR 901 cu mentenanța aeronavelor la sol

În fiecare zi, mii de avioane zboară prin spațiul aerian, iar pentru ca acestea să poată funcționa în siguranță, tehnologia lor trebuie să fie impecabilă.

În Germania precum și în alte tari, există îndrumări stricte pentru întreținerea și reparația aeronavelor, care sunt monitorizate cu atenție și sunt considerate printre cele mai bine întreținute echipamente. În plus față de siguranță, este important ca mentenanța și reparațiile să fie finalizate cât mai repede posibil, pentru a minimiza riscul de avarii și pentru a permite aeronavei să zboare cât mai mult timp posibil și desigur să aducă profit.

Siguranța și eficiența sunt două aspecte esențiale în întreținerea și reparația aeronavelor, iar RAUH Hydraulik, HANGAR 901 și TÜV Thüringen colaborează pentru a garanta ambele aspecte în proiectele lor comune. Acești trei parteneri aduc competențe diferite în proiectele lor, care se concentrează pe echipamentele de suport la sol necesare pentru a testa, repara și întreține aeronavele. Ca un centru de service autorizat TRONAIR în Germania, RAUH Hydraulik GmbH efectuează în mod regulat inspecții, întreținere și reparații în conformitate cu reglementările de prevenire a accidentelor și specificațiile producătorului pentru diverse companii aeriene la numeroase aeroporturi și stații de întreținere din Germania. Pentru a asigura rapoarte de inspecție fiabile, este important ca instrumentele să fie calibrate corect, deoarece acestea permit realizarea setărilor necesare cu precizie.

Aici intervine laboratorul mobil de calibrare al TÜV Thüringen, care permite testarea manometrelor pentru recipiente sub presiune utilizate pentru umplerea cu diverse medii, precum și a instrumentelor precum cheile de torsiune sau șublerelor, direct în hangar. Această abordare are avantajul de a permite calibrarea în același timp cu alte sarcini de întreținere, ceea ce duce la o utilizare mai eficientă a echipamentelor de suport la sol.

Prin efectuarea testelor la fața locului se evită trimiterea echipamentelor la un laborator de calibrare, ceea ce din motive de timp, de obicei, necesită și păstrarea unor echipamente de înlocuire costisitoare. RAUH Hydraulik și laboratorul de calibrare TÜV Thüringen pot oferi clienților lor, precum HANGAR 901, un pachet complet pentru susținerea mentenanței aeronavelor la sol. În special, pachetul oferit de TÜV Thüringen și RAUH Hydraulik, care combină testarea conform normelor de prevenire a accidentelor și calibrarea într-un interval de timp relativ compact, este foarte apreciat de mulți clienți.

Zboruri bune!

Calitate și siguranță din inima Germaniei!