Portretul companiei

TÜV Thüringen prin TÜV Thüringen Karpat este o companie de servicii activă la nivel internațional, cu sediul în Erfurt. De-a lungul ultimelor decenii, compania s-a transformat într-un furnizor de servicii orientat către clienți și servicii, cu sedii și reprezentanți în numeroase țări. Portofoliul de servicii se concentrează pe protecția oamenilor, a mediului și a proprietății împotriva pericolelor care pot fi generate de tehnologie.

Pe lângă sistemele tehnice și mașinile de toate tipurile, TÜV Thüringen testează și deservește, de asemenea, sisteme și procese din toate industriile. Aceasta include inspecții clasice în scopul siguranței instalațiilor sau a traficului, precum și inspecții ale produselor sau materialelor. Activitatea experților noștri contribuie, de asemenea, la conservarea resurselor și la utilizarea eficientă a energiei, în timp ce, în același timp, activitatea noastră sprijină utilizarea în siguranță a energiilor alternative și a sistemelor de acționare.

Indiferent dacă analizăm, evaluăm, informăm, calibrăm, măsurăm, testăm sau certificăm: Clienții se pot baza pe judecata noastră. În academiile noastre, formăm și dezvoltăm mii de persoane an de an pentru a le califica pentru o gamă largă de profesii și sarcini. În laboratoarele noastre, testăm dispozitive și materiale de toate tipurile, calibrăm instrumente de măsurare și tehnologia motoarelor și dezvoltăm procese inovatoare și durabile, cum ar fi testarea nedistructivă cu ultrasunete a acumulatorilor de presiune.

Grupul TÜV Thüringen este obiectiv și independent în acțiunile sale. Pentru a asigura independența, serviciile de consultanță sunt furnizate de TÜV Thüringen Anlagentechnik GmbH & Co KG (beratung.tuev-thueringen.de), iar serviciile educaționale de TÜV Akademie GmbH Unternehmensgruppe TÜV Thüringen (www.die-tuev-akademie.de) și Akademie für Gesundheits- und Sozialberufe gemeinnützige GmbH (www.agsb-ggmbh.de).

Pentru a putea stăpâni provocările din ce în ce mai complexe ale timpului nostru în interesul clienților noștri, angajăm peste 1.200 de experți dintr-o gamă largă de domenii de specialitate din întreaga lume. Mai mult de 150 de acreditări, aprobări și certificări la nivel național și internațional confirmă competențele noastre. Aproximativ 300 de companii membre sunt conectate în rețea prin intermediul asociației noastre și lucrează împreună cu noi pentru a consolida puterea inovatoare a Germaniei Centrale. Apartenența noastră la numeroase inițiative naționale și internaționale asigură un contact strâns cu toate domeniile științei, afacerilor și politicii. Acest lucru garantează avantajul de cunoaștere necesar pentru soluții inovatoare.