fbpx

TÜV Thüringen a certificat Agentia Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Republica Moldova

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) din Republica Moldova a finalizat cu succes procesul de certificare a Sistemului de Management conform standardului ISO 9001:2008.
Certificatul, emis de către organismul de certificare al TÜV Thüringen e.V. Germania, a fost inamant intr-o ceremonie oficiala la care au participat Iulia Ionescu, manager general TUVKarpat partenerul din Romania al TUV Thuringen, domnul Alexandru Coman directorul AMDM, domnul Mihai Ciocanu, viceministrul sanatatii, si domnul Eremei Priseajniuc, consilier de stat al prim-ministrului Republicii Moldova.
„AMDM a făcut un pas important spre Uniunea Europeană aliniindu-se la standardele europene. A făcut acest lucru nu oricum, ci respectând rigorile germane, obținând recunoastere internationala” a declarat pentru MedNews, Iulia Ionescu, director general TUVkarpat.
Certificarea TÜV Thüringen obtinuta va contribui la imbunatatirea calitatii productiei de medicamente din Republica Moldova si va va oferi credibilitate AMDM pe piata internationala.

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds