Înscrie-te acum, evenimentul începe în:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Evenimentul a expirat

WEBINAR GRATUIT

Trasabilitatea lanțului alimentar

De la “pică pară mălăiață în gura lui…”…la consumul conștient.

“Trasabilitatea lanțului alimentar este ca un joc de domino. Dacă un element cade, întregul sistem poate fi afectat“

– Sylvia Earle

 

Vino să afli de la profesioniști care sunt provocările trasabilitătii alimentare.
De la sursă la consumator. De la teorie la practică, sau

De unde și până unde?

Pentru a-ți transmite Diploma de participare la webinar, asigură-te că ai completat datele de identificare corect și complet.
“Originea sănătoasă a alimentelor este o investiție în sănătatea noastră viitoare.”

– Jason Vale

De câte ori te-ai oprit să citești eticheta unui produs?

și,

De ce aș fi interesat chiar și de trasabilitatea unei pere mălăiețe?

Fie că ești implicat în lanțul alimentar sau ești doar consumator, originea alimentelor ar trebui să ne implice pe toți.

Ai întrebări de genul?

Ce verifică DSV-ul?
Unde verifică OPC-ul?
Când comunic cu ANSVA-ul?
Ce-și dorește un consumator?
Unde, când, cum și ce  documente generez în verificarea trasabilității?
Diferența dintre “ Retragere” și “ Rechemare”?
Cum se efectuează corect trasabilitatea?
Am efectuat corect procedura de retragere?
Care este timpul limită pentru trasabilitatea produsului finit?
Când mă aflu în zona de fraudă a alimentului?
E gata “scrisoarea de trăsură”?

Vino la webinar dacă ești interesat și de:

Top neconformități trasabilitate
Departamente implicate în trasabilitate
Dovezi de prezentat auditorului în cadrul auditării trasabilității
Documente generate pe lanțul de trasabilitate
Elemente de fraudă a alimentului

Trasabilitatea produselor alimentare este un instrument esențial pentru construirea unui brand credibil pentru consumator

Studii de caz precum:

Rolul exercitiului de trasabilitate
Cheklist trasabilitate
Trasabilitatea in amonte
Trasabilitatea in aval
Dovezi de trasabilitatea
Evaluarea exercitiului de trasabilitate

iar,

Transparența și încrederea sunt factori esențiali pentru o marcă puternică.

60 % dintre respondenții la nivel global spun că sunt dispuși să plătească mai mult pentru bunuri sustenabile și pentru “totul cât mai curat”.

sigur…,

Spală-te pe mâini, dar aici nu funcționează… “o mână spală pe alta”…

Vino să afli:

Top beneficii trasabilitate
Elementele de bază ale trasabilității
Principii și noțiuni pentru o bună trasabilitate
Importanța trasabilității
Implementarea trasabilității
Provocările trasabilității
Legatura între trasabilitate și alimentația sănătoasă
Importanța supply chain
Standarde aplicabile precum SR EN ISO 22000:2019, BRCGS( British Retail Consortium Global Standards) , IFS (International Food Safety) , FSSC2200 (Food Safety System Certification), SQF(Food Safety Code)
Legislație aplicabilă…și Regulamentul European 178:2002

Consideri că trasabilitatea este un instrument valoros de evaluare a furnizorilor ?

Trasabilitatea, esența lanțurilor de aprovizionare pentru producător și garanția unui produs controlat pentru un consumator educat, creează companiilor un avantaj competitiv.

Vei regăsi răspuns și la întrebările:

De ce e importantă testarea când apar grupe noi de produse sau modificări de proces
De ce înregistrările testului trebuie să verifice trasabilitatea în amonte și în aval
Ce trebuie să iei în calcul dacă un produs alimentar dăunează sănătăţii

De ce să te înscrii dacă ești doar consumator:

Coduri de bare, coduri QR, etichete inteligente, sisteme informaționale avansate sunt suficiente pentru mine?
Sunt produsele “sigure și durabile” cu adevărat?
Suntem în era tehnologiilor avansate și facilitatoare, iar Trasabilitatea este un principiu de viață obligatoriu în multe domenii.
Autenticitatea unui produs a devenit o monedă valoroasă într-o piață informată

iar,

“Certificat organic”, “etică”, “impact asupra mediului” sunt doar câteva din filtrele consumatorilor.

Suntem responsabili să protejăm sănătatea și bunăstarea noastră, iar asigurarea siguranței alimentului este unul dintre cei mai importanți pași în această direcție.”

– Hilal Elver

Vino alături de TÜV THÜRINGEN KARPAT să susținem împreună cultura siguranței alimentului!

Și dacă vrei să vezi că trasabilitatea lanțului alimentar te implică și pe tine, te așteptăm la webinarul nostru!

Gazda ta:

Daniela Bădiță

Auditor de secundă parte și de terţă parte sisteme de management:
HACCP , ISO 22000 , ISO 9001 , ISO 14001, FSSC 22000
Trainer-Formator pentru ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, FSSC22000, IFS, BRCGS Packaging

27 iulie 2023, ora 10:00

Durata: 120 min

Format: Online

Pentru a-ți transmite Diploma de participare la webinar, asigură-te că ai completat datele de identificare corect și complet.
A apărut o eroare.
Mulțumim că ai folosit platforma noastră de înregistrare TÜV Thüringen Karpat

Înscrie-te la webinar

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?