fbpx

Testimonial2

iulie 7th, 2015

„In calitate de operator aerian certificat AACR/EASA, membru al organismelor internationale IATA si AEA, membru al aliantei SkyTeam, dar mai ales prin principiile asumate in cadrul politicii proprii de calitate, TAROM este dedicat respectarii cerintelor reglementarilor specifice aviatiei civile de transport comercial, dar si ale standardelor corespunzatoare sistemelor de management al calitatii conform ISO 9001 si ISO 14001.

Mediu concurential extrem in care TAROM isi desfasoara activitatea atrage necesitatea colaborarii cu parteneri de top in toate domeniile. TUVKarpat este, fara indoiala, unul dintre acestia. Cunoscand foarte bine profesionalismul si rigurozitatea care le definesc activitatea, nu am ezitat sa apelam la serviciile TUVKarpat pentru un curs de instruire a unor noi auditori in domeniul calitatii.

Ca unul dintre participantii la acest curs pot sa spun ca am fost pe deplin satisfacuti de alegere, iar rezultatul a fost conform asteptarilor noastre. Planificarea si desfasurarea cursului a dovedit o buna organizare, flexibilitate, orientare catre cerintele clientului si inalt nivel profesional.

Nu in ultimul rand, as dori sa subliniez aprecierea nu numai pentru brand-ul TUVKarpat, dar si pentru oamenii de acolo.

Deoarece avem confirmarea ca reprezinta calitatea in domeniul calitatii, TUVKarpat va fi si pentru viitor prima noastra alegere. Un partener pe care il recomandam fara rezerve.”

Mihai Stinea – Inspector Operatiuni Zbor, Tarom

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds