fbpx

Expertize

Efectuarea incercarii de alimentare/acumulare:

In cazul recipientelor de depozitare a lichidelor subterane(acoperite cu pamant) cu capacitate mai mica de 3 t, se poate inlocui procedura laborioasa, costisitoare si riscanta prin asa-numita „masurare a alimentarii/acumularii“. In cazul acestei proceduri inovative se pot trage prin masuratoarea conductibilitatii la curent electric a rasinilor epoxidice din mantaua recipientului concluzii referitoare la gradul de deteriorare a izolatiei rezervorului de alimentare.

Procedura de incercare ofera concluzii de incredere referitoare la starea izolatiei recipientului (inclusiv asupra posibilei coroziuni a acestuia) intr-un timp de incercare scurt si fara intreruperea functionarii. Este astfel o procedura favorabilă din punct de vedere a costurilor, in mod special pentru incercarea recipientelor de depozitare a gazelor lichide.

Expertiza

Persoanele autorizate din cadrul TÜV Thüringen ii sprijina prin performantele realizarilor lor pe producatori si operatori pentru a evita greselile sistematice din sistemele referitoare la securitate, sa controleze opririle accidentale, respectiv sa limiteze in mod definit probabilitatea opririlor periculoase (riscuri).

  • Definirea si evaluarea riscurilor conform probabilitatilor detaliate de rateuri pentru intregul cerc de securitate si intregul ciclu de viata
  • Evaluarea sistemelor si componentelor
  • Incercarea sistemelor de protectie
  • Dovada privind probabilitatea de cadere/intrerupere a sistemelor de protectie

[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds