Despre noi

Siguranta instalatiilor si rentabilitatea

Siguranta instalatiilor si rentabilitatea sunt doua lucruri care se conditioneaza reciproc. De cand a intrat in vigoare ordonanta pentru functionarea in siguranta, sta la dispozitie o reglementare completa pentru managementul unitar al sigurantei instalatiilor industriale.

Aceasta reglementare acorda organizatiilor mai mult spatiu de actiune si mai multa raspundere pentru siguranta instalatiilor tehnice si ca urmare pentru rentabilitatea acesteia. Concret, aceasta inseamna ca dumneavoastra ca proprietar sau utilizator al instalatiilor tehnice trebuie sa le evaluati din punctul de vedere al pericolelor si ca urmare, sa determinati cicluri adecvate de verificare.

In acest sens apelati la cunostintele expertilor TÜV Thüringen. Datorita experientei indelungate in multe domenii ale verificarii instalatiilor si a spectrului larg al activitatilor suntem in masura sa evaluam structuri complexe de instalatii. In cadrul comenzii dumneavoastra expertii va recomanda apoi anumite masuri si cicluri de verificare.

Masurare si Verificare

Vreti sa fiti siguri ca instalatiile, produsele si oferta dvs. corespund asteptarilor si directivelor? Atunci ar trebui sa le verificati cu expertii TÜV.

TÜV Thüringen dispune de specialisti cu experienta si de cele mai diverse metode moderne de masurare si control. Competenta noastra este dovedita de acreditarile specifice, de exemplu in calitate de organism de supraveghere autorizat (ZÜS) la nivelul intregii tari sau in calitate de organizatie de supraveghere recunoscuta oficial pentru circulatia autovehiculelor. Astfel putem oferi servicii diversificate de masurare si verificare pentru multe branse si cazuri de utilizare in organizatii si institutii publice, dar si la persoane private.

[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Aboneaza-te la newsletter!

Te asiguram ca nu trimitem mesaje spam!
Te tinem la curent doar cu informatii care te intereseaza!