fbpx

Certificari Produse

csm_Webzeichen_Schadstoff_594f758bfa

img

      Verificarea echipamentelor, testarea si certificarea de produs

Produsele trebuie sa fie sigure pentru utilizator in timpul manipularii . Pentru a realiza acest lucru, efectuam in numele producatorilor, importatorilor si celor care pun in circulatie produsele, incercari diferentiate de securitate si certificare produse. Cu aceasta ocazie sunt verificate si evaluate referitor la conformitatea fata de cerinte, in stransa colaborare intre persoana competenta/expert si solicitatorul ale carui produse sunt verificate.

Oferte de performanta pentru incercarea aparatelor si a produselor.

  • Incercarea produselor dumneavoastra conform standardelor, prescriptiilor si directivelor de referinta, printre altele si referitor la eficacitatea produsului, siguranta produsului, gradului de puritate fata de noxe, compatibilitatii electromagnetice
  • Conferirea de marcaje de verificare (de ex.: marcajul GS, marcajul „verificat TÜV“)
  • Verificarile conformitatii conform directivelor europene
  • Verificarile informatiilor
  • Verificarile care insotesc dezvoltarea
  • Verificari la fata locului
  • Monitorizarea realizarii
  • Pozitia din punct de vedere a expertizarii

Dupa procedurile de incercare incheiate cu succes, respectiv de certificare acordam marcajul de verificare si sigiliul de calitate, pe care le puteti aplica ca masura de marketing pe produse sau pe ambalajele acestora, ca masura de marketing

Domenii de incercare/verificare si de certificare

Aparatura pentru sport, joaca si timpul liber:
Jucarii de orice tip, jucarii in miscare, jucarii pentru mediu acvatic, aparatura pentru gimnastica, aparatura pentru sport si antrenament, aparatura pentru fitness, aparatura pentru sporturi de iarna, aparatura pentru locurile de joaca, locuri de joaca, gradini din funie, instalatii de catarare, instalatii de alunecare pe apa, sanii, socluri, saltele de protectie impotriva caderii.

Articole pentru sugari si copii mici:
Paturi pentru copii, Buggy/scaune speciale pentru copii, scaune de odihna pentru copii, mobila pentru copii, geanta de transport pentru copii, carucioare pentru copii, carucioare sport pentru copii, grilaje de protectie pentru usi.

Aparatura electrica:
aparatura electrocasnica, aparatura electronica pentru petrecere, tehnica computerizata, lampi, lanturi de lumini, dispozitive de actionare (pentru porti, usi, ferestre), rulouri, marchize/acoperisuri deasupra usii de intrare, aparatura pentru masaj, retea, aparatura de laborator, grill electric, aparatura pentru incalzire.

Mobilier:
mobilier pentru exterior, mobilier de birou, mobilier pentru copii, mobilier de laborator, mobilier pentru odihna/sezlong, mobilier pentru unitatile de formare, mobilier pentru lucru, mobilier pentru scoala, mobilier pentru sedere, mobilier pentru locuinte.

Produse generale pentru utilizatori:
aparatura pentru grill/gratar, produse outdoor, hamace, instalatii pentru depozitare, scari, schele/rafturi, aparatura de transport in ganguri, instalatii de ridicat, aparate pentru incalzirea teraselor.

Contact:
Ing. Cristian Popescu cristian.popescu@tuvkarpat.ro 0753067863
Ing. Andrei Nastase andrei.nastase@tuvkarpat.ro

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds