fbpx

Calificare sudori conform SR EN ISO 9606-1

Abilitatea unui sudor de a urma instructiunile verbale sau scrise si de verificare a aptitudinilor unei persoane sunt factori importanti in asigurarea calitatii produsului sudat.

Testarea calificarii unui sudor, in conformitate cu acest standard international depinde de tehnicile de sudare si conditiile utilizate, in care regulile uniforme sunt respectate si sunt utilizate piese de testare standard.

Principiul acestui Standard International este ca un test de calificare califica un sudor, nu numai pentru conditiile utilizate in cadrul testelor, ci si pentru toate celelalte conditii care sunt considerate mai usor de sudat in conformitate cu acest standard international. Se presupune ca sudorul a fost instruit si/sau are practica industriala in domeniul de calificare.

Testul de calificare poate fi folosit pentru a califica o procedura de sudare si un sudor cu conditia ca toate cerintele relevante, de exemplu, dimensiunile piesei de testare si cerintele de testare sunt indeplinite (a se vedea ISO 15614).

Contact:
Ing. Cristian Popescu cristian.popescu@tuvkarpat.ro 0753067863
Ing. Andrei Nastase andrei.nastase@tuvkarpat.ro

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds