fbpx

Manager al sistemului de management al calitatii pentru laboratoare de incercari si/ sau etalonari conform ISO/IEC17025:2018

ISO 17025:2018 este un standard global pentru competenta tehnică a laboratoarelor de încercare şi etalonare.
Cursul este destinat cunoasterii si insusirii cerintelor relevante referitoare la implementarea sistemului de management al calitatii in laboratoarele de de incercari si/ sau etalonari conform ISO/IEC 17025:2018 . Prezentarea teoretica a cerintelor de standard este completata de activitatea practica, de grup/echipa, vizand fixarea cunostintelor dobandite si demonstrarea aplicabilitatii acestora in diferite cazuri particulare.

Grup tinta
Cursul li se adresează angajatilor din diferite organizatii: reprezentantilor metrologi, conducatorilor de laboratoare, responsabililor cu verificarea tehnologiei, realizarii modalitatilor de masurare, evaluarea realizarii masurarilor, conducerii laboratoarelor de etalonare si de incercare/ examinare , precum si tuturor celor ce doresc sa-si actualizeze si sa-si consolideze cunostintele despre sistemul de management al laboratorului.

Tematica

• Prezentarea standardului ISO/IEC 17025: cerinte generale (impartialitate, confidentialitate), structurale, cerinte privind resursele (personal, conditii de mediu, produse si servicii furnizate din exterior, echipamente, trasabilitate metrologica), cerinte referitoare la proces (contractare, prelevare, esantionare, manipularea probelor, incertitudine de masurare, asigurarea calitatii rezultatelor, raportare, validarea metodelor, managementul lucrarilor neconforme, inregistrari tehnice, reclamatii, controlul datelor), cerinte de management – optiuni)
• Principiile managementului calitatii si terminologia utilizata
• Testarea finala (teoretica: test grila si practica: studii de caz)
Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, gestionarea optima a timpului si punctualitate.
Promovarea acestei evaluari continue va permite cursantului sa sustina examenul scris prevazut la finalul cursurilor.

Durata

3 zile

Certificate

  • Certificat de absolvire TUVKarpat
  • Optional Certificat TUV Thuringen e.V. Germania (50 euro + TVA)

Investitie

250 euro + TVA

Inscriere

Talonul de participare se trimite scanat pe adresa de e-mail: training@tuvkarpat.ro sau prin fax la numarul 031 8153702.

Reduceri

  • Preturile mentionate nu includ TVA. Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii
  • Organizatiile certificate TUV Thuringen e.V. Germania  –  20% discount
  • Pentru patru sau mai multe persoane din aceeasi organizatie – 15% discount
  • Pentru doua persoane din aceeasi organizatie sau pentru o participare anterioara la un curs TUVKarpat  – 10% discount

Locul desfasurarii: Online si Sediul TUVKarpat – Bucuresti, Bd. Octavian Goga nr.2, Tronson 3, Et.5 , Cam.7, sector 3 (Camera de Comert si Industrie a Romaniei).

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds