fbpx

Securitatea Informatiei conform ISO 27001

Organizatia Internationala pentru Standardizare a republicat in anul 2018 un standard pentru sistemele de management al securitatii informatiei, ISO 27001.

Standardul precizeaza procesele necesare unei societati sa implementeze, monitorizeze, revizuiasca, mentine si imbunatati un sistem de management al informatiei.

Acest standard formeaza un ansamblu unitar cu standardul ISO/17799:2005 referitor la managementul securitatii informatiei si prevede dezvoltarea unei politici de securitatea informatiei disponibila oricarei parti interesate si care demonstreaza angajamentul organizatiei la toate nivelele.

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 27001?

Implementarea si certificarea unui sistem de management al securitatii informatiei este o decizie strategica la care recurg organizatiile deoarece garanteaza securitatea informatiilor societatii certificate cat si a informatiilor clientilor si partenerilor de afaceri.
Sistemul ofera recomandari pentru tinerea sub control a riscurilor informationale , identifica tipurile de amenintari si orienteaza catre cai de abordare ale metodelor de protectie pentru a proteja supravietuirea companiei dvs.
Ofera managerilor un control mai bun asupra fluxurilor de informatii din organizatia certificata.
Sunt identificate si tinute sub control mai bun riscurile care pot afecta activitatea societatii.
Ofera clientilor si partenerilor de afaceri incredere sporita in organizatia certificata.
Posibilitatea de a intruni toate conditiile de eligibilitate la licitatii acolo unde certificarea SMSI este un criteriu.
O pozitie si imagine mai buna pe piata in fata concurentei.

Cui se adreseaza ?

Standardul se adreseaza organizatiilor din cele mai variate domenii:

  • comert
  • servicii
  • transport
  • financiar
  • asigurari
  • telecomunicatii

Orice organizatie considera ca informatiile cu care intra in contact trebuie protejate, de unde necesitatea unui astfel de sistem de management prin care sa isi tina sub control toate riscurile.
O astfel de certificare este o carte de vizita care nu poate fi trecuta cu vederea de catre toti partenerii de afaceri sau clienti

Pentru a obtine certificare TUV Karpat:

Pentru mai multe informatii:

Contactati-ne!

Pentru a va inscrie la cursurile TUVKarpat: Securitatea Informatiei conform ISO 27001: -->

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds