Despre Noi

TÜV Thüringen este acreditat in conformitate cu EN ISO 17021:2007 de catre DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH) avand astfel recunoastere internationala fiind de asemenea membru IAF MLA (International Accreditation Forum).

Pentru certificari de sisteme de management in Romania, activitatile organismului de certificare ale TÜV Thüringen e.V. se desfasoara prin unica reprezentanta a sa in Romania, TÜVKarpat.

Organismul de certificare al TÜV Thüringen

Organismul de certificare pentru sisteme si personal al TÜV Thüringen e.V. ofera pe plan national si international servicii in domeniul certificarii sistemelor si personalului precum si al sistemelor de certificare specifice clientilor si branselor.

Ofertele organismului de certificare se bazeaza pe o multitudine de acreditari si autorizari nationale si internationale precum si pe standardele proprii ale TÜV. Diferitele autorizari ne ofera posibilitatea de a verifica concomitent combinatii ale mai multor sisteme de management, in cadrul unui asa numit audit integrat.

Pentru clientii nostri, factorii determinanti sunt internationalitatea ofertelor, comparabilitatea certificatelor pe piata mondiala si legata de aceasta, validitatea certificatelor.

Pentru a pune la dispozitia clientului, odata cu certificatul si a unui instrument convingator de marketing, am introdus pe piata marca de certificare TIC – TÜV International Certification. Aceasta marca este pe langa logo-ul nostru o componenta esentiala a marcajului de control. Conveniti cu noi utilizarea marcii de control si comunicati-va angajamentul in printuri, pe internet, pe fiecare document scris si altele.

Acreditarile noastre de catre organizatii nationale si internationale:

 • DakkS – Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH (organismul german de acreditare)
 • KBA – Kraftfahrt – Bundesamt (oficiul federal pentru autovehiculelor)
 • VDA – Verband der Automobilindustrie (asociatia industriei automobilelor)
 • BA – Bundesagentur für Arbeit (agentia federala pentru munca)
 • BGW – Berufsgenossenschaft für Gesundheitsdienst und Wohlfahrtspflege (sindicatul profesional pentru servicii de sanatate si asistenta sociala)
 • ZLS – Zentralstelle der Länder für Sicherheitstechnik (organismul central al landurilor pentru tehnica sigurantei)

Avantajele directe ale unei certificari TÜV Thüringen sunt: cresterea valorii pe piata a organizatiei, asigurarea unui atuu pentru maximizarea profitului, cresterea nivelului de satisfactie si incredere a clientilor si partenerilor, imbunatatirea continua a activitatilor din cadrul organizatiei, stimularea profesionalismului angajatilor si sporirea eficientei acestora, asigurarea unui mediu de munca sigur si sanatos.

TÜV Thüringen este organismul german de certificare cu o imagine solida pe piata mondiala. Dincolo de ritmul de crestere deosebit al numarului organizatiilor care aleg acest organism de certificare sau de gradul de penetrare in alte tari, TÜV Thüringen se recomanda prin profesionalismul serviciilor de certificare sisteme de management si personal oferite.

Multe sectoare din industrie au nevoie de un nivel foarte ridicat de siguranta, de calitate si de satisfacere a cerintelor clientilor precum si a organismelor nationale de reglementare. TÜV Thüringen certifica companii si institutii, in conformitate cu standardele specifice sistemelor de management pe care doresc sa le dezvolte. Invatand din experienta auditorilor TÜV Thüringen, veti intelege succesul in intreaga lume al brandului nostru. Pe baza certificatelor si marcilor TÜV Thüringen, clienti din intreaga lume pot recunoaste efortul firmei dumneavoastra de a le oferi produse si servicii de incredere.

Un sistem de management certificat prin TÜV Thüringen creeaza multiple beneficii, printre care:

 • Increderea clientilor
 • Reducerea costurilor si marirea eficientei
 • Optimizarea proceselor in cadrul companiei
 • Motivarea propriilor angajati
 • Imbunatatirea continua a activitatilor din cadrul organizatiei
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Aboneaza-te la newsletter!

Te asiguram ca nu trimitem mesaje spam!
Te tinem la curent doar cu informatii care te intereseaza!