fbpx

Certificari

Mult peste 150 de acreditari si autorizari garanteaza calitatea superioara si amploarea serviciilor TÜV Thüringen. Dumneavoastra, in calitate de client al nostru, puteti sa va bazati pe TÜV Thüringen ca partener, care se dezvolta continuu pe sine si serviciile sale. In calitate de partener neutru va sprijinim cu multitudinea produselor si serviciilor noastre.

Ce este o certificare?

Certificarea reprezinta procesul prin care se confirma conformitatea unui sistem de management cu cerintele standardului la care se refera (ex. Pentru sistemul de management al calitatii – standardul ISO 9001 etc).

Aceasta verificare a conformitatii se realizeaza de catre un organism terta parte, numit organism de certificare.

Doriti sa mariti increderea clientilor in produsele/serviciile dumneavoastra, sa va puteti imbunatati permanent procesele din organizatie sau sa fiti mereu in fata concurentei? Atunci trebuie sa va certificati sistemul de management cu un organism acreditat international.

Iar cand organismul de certificare este recunoscut la nivel mondial, precum TÜV Thüringen, aveti garantia ca faceti alegerea potrivita. TÜVKarpat, reprezentantul TÜV Thüringen in Romania, certifica sistemele de management calitate, mediu, sanatatea si securitatea ocupationala, siguranta alimentara, securitatea informatiilor, energie si nu numai.

Apeland la serviciile noastre de certificare vei fi ‘Cu siguranta pe maini bune’!

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds