fbpx

Instruire si examinare SCC / SGU Dok. 017

Pitesti 14 – 16 iulie 2014

TUVKarpat impreuna cu Subcomitetul Sectorial SCC al organismului de certificare al TUV Thuringen e.V. Germania a organizat instruirea si examinarea cf. documentului SCC / SGU 017 pentru angajatii companiei BUCHEN ICS Romania.

Conform noilor prevederi ale Secretariatului SCC, instruirea si examinarea angajatilor din strainatate este un proces elaborat, iar nivelul de instruire si de securitate al angajatilor este bine definit, conform prevederilor standardelor ISO 14001 si OHSAS 18001, precum si a legislatiei germane in vigoare privind siguranta muncii.

Certificatele obtinute sunt acreditate de catre DAkkS, organismul german de acreditare si au valabilitate 10 ani. Aceste certificate reprezinta o garantie si o conditie pentru a putea lucra in tari precum Germania, Austria in domeniul constructiilor, petrochimiei, etc.

Lectorul german al cursului, dl. P. Falk a fost placut impresionat de inaltul nivel de pregatire tehnica in domeniul securitatii muncii al angajatilor de la BUCHEN ICS , precum si de profesionalismul organizarii seminarului si a examinarii. (puteti citi aici o scurta impresie despre seminarul din Romania
http://www.sbu-sicherheitstechnische-betreuung-von-unternehmen.de/aktuelles/?logout=1te.

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds