Feedback / Testimoniale

Mihai Stinea – Inspector Operatiuni Zbor, Tarom

“In calitate de operator aerian certificat AACR/EASA, membru al organismelor internationale IATA si AEA, membru al aliantei SkyTeam, dar mai ales prin principiile asumate in cadrul politicii proprii de calitate, TAROM este dedicat respectarii cerintelor reglementarilor specifice aviatiei civile de transport comercial, dar si ale standardelor corespunzatoare sistemelor de management al calitatii conform ISO 9001 si ISO 14001.

Mediu concurential extrem in care TAROM isi desfasoara activitatea atrage necesitatea colaborarii cu parteneri de top in toate domeniile. TUVKarpat este, fara indoiala, unul dintre acestia. Cunoscand foarte bine profesionalismul si rigurozitatea care le definesc activitatea, nu am ezitat sa apelam la serviciile TUVKarpat pentru un curs de instruire a unor noi auditori in domeniul calitatii.

Ca unul dintre participantii la acest curs pot sa spun ca am fost pe deplin satisfacuti de alegere, iar rezultatul a fost conform asteptarilor noastre. Planificarea si desfasurarea cursului a dovedit o buna organizare, flexibilitate, orientare catre cerintele clientului si inalt nivel profesional.

Nu in ultimul rand, as dori sa subliniez aprecierea nu numai pentru brand-ul TUVKarpat, dar si pentru oamenii de acolo.

Deoarece avem confirmarea ca reprezinta calitatea in domeniul calitatii, TUVKarpat va fi si pentru viitor prima noastra alegere. Un partener pe care il recomandam fara rezerve.”

Valentin Dragomir – Environment Manager Danone Romania

“Stimati colaboratori,

Calitatea serviciilor, experienta in domeniu cat si transparenta colaborarii este una excelenta, ceea ce va poate recomanda ca fiind prestatori de marca pentru oricare companie din piata, interesata de serviciile dvs.

Va dorim rezultate optime cat si colaborari exceptionale!”

Boris Bucur – Director Uzina Utilitati Rompetrol Rafinare

“Confirmam prin prezenta ca societatea TÜV Karpat SRL a efectuat în anul 2017 un audit energetic la societatea Rompetrol Rafinare S.A. în scopul menținerii acordului de exceptare de la plata certificatelor verzi pentru anul 2016 în proporție de 85%, conform HG 495/2014.

Raportul de audit energetic a fost de bună calitate, îndeplinind în totalitate exigențele unei lucrări de acest tip.

Colaborarea dintre personalul nostru și specialiștii societății de audit energetic s-a desfășurat în bune condiții.

În consecință la cele de mai sus, recomandăm călduros societatea TÜV Karpat ca prestator de audituri energetice complexe pentru consumatori industriali.”

[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Aboneaza-te la newsletter!

Te asiguram ca nu trimitem mesaje spam!
Te tinem la curent doar cu informatii care te intereseaza!