fbpx

Tranziția la ISO/IEC 27001:2022

Grup Țintă

Managerii și responsabilii cu securitatea informațiilor, specialiștii în domeniul IT, auditorii interni și auditorii de terță parte care doresc să-și păstreze calificările și să obțină competențele de audit pentru Sistemul de Management al Securității Informatiei, în conformitate cu cerințele noului standard ISO/IEC 27001:2022.

Tematică

Clarificarea noilor cerinţe din standardul ISO/IEC 27001:2022 şi testarea cunostinţelor în vederea menţinerii/dobândirii competenţelor corespunzătoare noului standard ISO/IEC 27001:2022.

Informaţii necesare pentru a asigura revizia sistemului și procedurilor SMSI precum și menţinerea calificării auditorilor în baza noilor cerinţe.

Pe tot parcursul cursului, performanța fiecărui cursant este evaluată în funcție de sarcini, discuții, prezentări, contribuții personale, gestionarea optimă a timpului și punctualitate.

Promovarea acestei evaluări continue va permite cursantului să susțină examenul scris prevăzut la finalul cursurilor.

Durată

1 zi

Certificate

Certificat de absolvire TÜV Thüringen Karpat

Opțional - Certificat TÜV Thüringen e.V. Germania (50 euro + TVA)

Investiție

150 euro

Înscriere

Înscrierile se pot transmite direct pe training@tuvkarpat.ro

Reducere*

Organizațiile certificate TÜV Thüringen e.V. Germania - 20% discount

Pentru trei sau mai multe persoane din aceeași organizație – 15% discount

Pentru două persoane din aceeași organizație sau pentru o participare anterioară la un curs TÜV Thüringen Karpat - 10% discount

Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanți se va face o ofertă personalizată.

Recomandări cursuri