Auditor intern pentru sistemul de management al calitatii si sigurantei alimentelor conform standardului  IFS FOOD – versiunea 7

Grup Țintă

Producătorii de produse alimentare și distribuție pe scara larga (GDO) trebuie să le demonstreze din ce în ce mai des consumatorilor și autorităților competente garanții privind calitatea și siguranța alimentelor

Persoanele care doresc să obțină calificarea de auditor intern

Personalul companiilor desemnat care efectuează/urmează să efectueze verificări ale funcționării sistemului de management în cadrul unei organizații ce are în curs de implementare și certificare un sistem de management al calității și siguranței alimentare conform standardului IFS FOOD.

Tematică

Istoricul standardelor internaționale IFS

Prezentarea cerințelor standardului IFS Food, versiunea 7

Principiile fundamentale și beneficiile unui sistem de management al calității și siguranței alimentelor conform cu cerințele IFS Food

Asigurarea transparenței în lanțul de aprovizionare

Reducerea costurilor și timpului pentru monitorizarea lanțului de aprovizionare

Legislația în vigoare

Prezentarea regulilor și metodelor utilizate în realizarea unui audit, conform cerințelor standardelor IFS

Tipuri de audit; Domeniul de aplicare al auditului; Clarificarea domeniului de aplicare a diferițelor standarde IFS

Planificarea, conducerea și raportarea unui audit intern al sistemelor de management al siguranței alimentare

Elaborarea unui program de audit eficace și selectarea echipei

Evaluarea cerințelor; nivele de clasificare a constatărilor;cerințe ce pot da naștere unei neconformități KO; Gestionarea cerințelor KO

Colectarea de dovezi obiective prin observare, intervievare și analizarea documentelor

Legătura constatărilor de audit cu politica și obiectivele organizației inclusiv cu legislația și reglementările aplicabile

Competența și evaluarea auditorilor

Ciclul de certificare; Schema Procesului de certificare; Sectoarele de produse și sectoarele tehnologice

Îmbunătățire continuă în cadrul sistemului de management al calității și siguranței alimentelor

Studii de caz - exerciții practice

Pe tot parcursul cursului, performanța fiecărui cursant este evaluată în funcție de sarcini, discuții, prezentări, contribuții personale, gestionarea optimă a timpului și punctualitate.

Promovarea acestei evaluări continue va permite cursantului să susțină examenul scris prevăzut la finalul cursurilor.

Durată

3 zile

Certificate

Certificat de absolvire TÜVKarpat

Opțional - Certificat TÜV Thüringen e.V. Germania (50 euro + TVA)

Investiție

250 euro

Înscriere

Înscrierile se pot transmite direct pe training@tuvkarpat.ro

Reducere*

Organizațiile certificate TUV Thuringen e.V. Germania - 20% discount

Pentru trei sau mai multe persoane din aceeași organizație – 15% discount

Pentru două persoane din aceeași organizație sau pentru o participare anterioară la un curs TÜVKarpat - 10% discount

Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanți se va face o ofertă personalizată.

Recomandări cursuri

No event found!