fbpx

Audit Energetic cf. BS EN 16247

Un audit energetic este un pas important pentru o organizatie, indiferent de dimensiunea sau de tipul acesteia, care doreste sa imbunatatească eficienta energetica, reducerea consumului de energie si sa aducă beneficii pentru mediu, specifice. Aflati mai multe despre auditul energetic participand la cursul AUDITOR ENERGETIC cf. BS EN 16247.

BS EN 16247:2012 Audituri energetice – Cerinte generale, definește atributele unui audit energetic de buna calitate. Acesta prevede cerintele pentru audituri energetice si obligatiile corespunzatoare in cadrul procesului de audit energetic. Acesta recunoaste ca exista diferente in abordarea de audit energetic in domenii cum ar fi domeniul de aplicare, obiectivele si seriozității, dar incearca sa armonizeze aspectele comune de audit energetic, in scopul de a aduce mai multa claritate si transparenta pietei serviciilor de audit energetic. Procesul de audit energetic este prezentat ca o secventa cronologica simpla, dar acest lucru nu exclude iteratii.

Utilizat in combinatie cu ISO 50001:2011 ISO Sisteme de management al energiei. Cerinte si ghid de utilizare, BS EN 16247:2012 specifică cerintele pentru stabilirea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management energetic, al cărui scop este de a permite unei organizatii sa urmeze o abordare sistematica in imbunatatirea continua a performantei energetice, inclusiv a eficientei energetice si consumului de energie.

decembrie 2022
No event found!
[]
1 Step 1
Numele si Prenume
Telefon
help
Nume Firma
edit
Alte Observatii
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter


This will close in 20 seconds