Tuv Karpat - Firma de cursuri si certificari profesionale din Bucuresti

Siguranta Alimentului conform HACCP, ISO 22000, FSSC 22000 | Tuvkarpat

021 319 01 70

Siguranta Alimentului conform HACCP, ISO 22000, FSSC 22000

HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) este o metoda de operare structurata recunoscuta pe plan international, care ajuta organizatiile din industria alimentara si a bauturilor, in identificarea riscurilor de siguranta alimentara, prevenirea lor dar si respectarea legislatiei. HACCP este obligatoriu in mai multe zone, printre care SUA si UE.

ISO 22000 identifica, evalueaza si controleaza toate pericolele fizice, chimice sau biologice care sunt generate de materii prime, incinte, mediu, personal, echipamente sau procesele de producţie. O asemenea masura preventiva o reprezinta sistemul HACCP (analiza pericolelor si controlul punctelor critice de control).

FSSC 22000 sistemul de siguranta alimentara de certificare acopera cerintele cheie ale multor standarde si programe de siguranta alimentara existente, inclusiv: GMP, HACCP, SQF, BRC, IFS și GlobalGAP. FSSC 22000 este standardul sistemului de management al sigurantei alimentelor cel mai cuprinzator, pentru ca incorporeaza pe deplin ISO 22000, programe prealabile specifice sectorului (PRPs), cum ar fi ISO / TS 22002-1 și ISO / TS 22002, HACCP si etapele de aplicare ale CODEX Alimentarius.

Pentru a obtine certificare TUV Karpat:

Pentru mai multe informatii:

Contactati-ne!

Pentru a va inscrie la cursurile TUVKarpat: